Η “Medicamerc” με τον Κλάδο ογκολογικού φαρμάκου, ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2008 σε επίπεδο έρευνας, ακολούθησαν οι Επιστημονικές ενημερώσεις σε Νοσοκομεία, Ιατρούς και Ιατρικές Μονάδες, με πολύ θετικά αποτελέσματα, και οι πρώτες πωλήσεις του άρχισαν τον Οκτώβριο 2009.

Το ογκολογικό, υποστηριζόμενο από την ιδιαίτερα σφριγηλή και υψηλού επιπέδου Επιστημονική Ομάδα (η οποία αποτελείται από τις ειδικότητες Ιατρού, Φαρμακοποιού, Βιολόγου) που δημιούργησε η Εταιρεία, απεδείχθη καινοτόμο ως προς την δομή και χρήση του, και ανεπτύχθη εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας πωλήσεις της τάξεως των € 1,3 εκ. σε διάστημα των 15 πρώτων μηνών (10ος/09 – 12ος/10).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

-          PAXITAL ( paclitaxel)

-          MITOXAN ( mitoxantrone)

-          MEDIGEM (gemcitabine HCl)

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

-          ADIFEN (tamoxifen)

-          ANTIPROS (flutamide)

-          ZOLITRAT  (anastrozole)

-          NOVIBLOCK ( nebivolol)

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Εταιρεία, έχοντας διασφαλίσει την συνέχιση της καλής πορείας των ανωτέρω, και έχοντας πλέον εμπειρία, σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ερευνητικούς Οίκους του Εξωτερικού, και την κατάλληλη στελέχωση, δρομολόγησε ήδη την είσοδό της σε νέους Κλάδους.  Παράγονται για λογαριασμό της από Οίκους Διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας, όπως προκύπτει και από την υποδοχή και αποδοχή των προϊόντων.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ : Ήδη η Επιστημονική Ομάδα ολοκληρώνει το αντικείμενο και η Εταιρεία προχωρεί στην διάθεσή του. Οι πρώτες πωλήσεις υπολογίζονται να αρχίσουν το πρώτο 3μηνο του 2012.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ : Πρόκειται για νέα σκευάσματα, βάσει τελευταίας Επιστημονικής  έρευνας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει το τελευταίο 3μηνο 2012, ύστερα από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου εφαρμογής.

Research


New products